07.01.2020  |  VENTILATION  |  Varmeanlæg

Optimal varmestyring med ny rumtermostat sparer energi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ud over energibesparelser for slutbrugerne sikrer SALUS’ nye termostat Quantum nemt og hurtigt arbejde for installatører. Designet er desuden tilpasset det moderne hjem.

SALUS’ nye rumtermostat Quantum er udviklet med stort fokus på installatøren med mottoet: ”let at installere”. Målet har været at opnå en installation, der gør det hurtigt og let at forbinde og installere rumtermostaten. Det skal sikre, at installatøren finder rumtermostaten nem og enkel at arbejde med.

Også nemt for slutbruger

SALUS Quantum rumtermostatens enkle opsætning og installation spejles i indstilling og drift med tydelige og enkle henvisninger i displayet.

Med bare tre tryk er man klar til at anvende rumtermostaten og alle de spændende muligheder den tilbyder.

Elegant slankt design

Samtidig har termostaten et flot moderne design. Det flotte design er med til at sikre rumtermostaten passer fint ind i et moderne hjem.

Med en tykkelse på 10 mm kommer SALUS Quantum i et slankt design og i to versioner:

  • SQ610RF, trådløs med indbygget genopladeligt batteri
  • SQ610 til 230V- tilslutning

Trådløs og miljøvenlig

Den trådløse rumtermostat SQ610RF skal genoplades ca. hvert andet år, hvilket gøres med en standard oplader og et micro-USB-stik.

Med to års batterilevetid på én opladning tager termostaten yderligere hensyn til miljøet.

Komfort med lavt energiforbrug

SALUS Quantum medvirker til, at komforten i hjemmet er høj, uden at det er nødvendigt at bruge meget energi til opvarmning. SALUS Quantum tilbyder de bedste muligheder til at opnå energibesparelse gennem en optimal varmestyring.

Se produkterne her

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere