25.10.2017  |  VENTILATION  |  Byggeri

Optimera flytter Brøndby-butik til naboforstad

Optimera har længe været på udkig efter nye lokaler til butikken, der lige nu ligger i Brøndby. Nu er de fundet – både større og tættere på de store indfaldsvej end den gamle adresse.

Byggecenterkæden Optimera flytter Brøndby-butikken til naboforstaden Albertslund. Selvom der ikke er langt til den nye adresse på Herstedvang, kommer både lokationen og lokalerne til at gøre en forskel for forretningen, da de er større og ligger tættere på de store indfaldsveje end den gamle butik.

”Vi glæder os rigtig meget til at byde vores kunder velkomne i de flotte nye lokaler”, siger Henrik Hommel Hansen, butikschef i den nye Optimera i Albertslund. Han fortsætter:

”Vi forventer os meget af vores nye placering, som mange kører forbi på vej ind til projekter i byen. Generelt arbejder vi meget på at ligge der, hvor kunderne kommer”.

Butikschefen fortæller, at der i den nye butik kommer en moderne drive-in, hvor kunderne kører ind i den ene ende, ud i den anden og undervejs får hjælp af personalet til at laste. Det er en service, der betyder meget for mange kunder, mener Henrik Hommel Hansen, og han glæder sig derfor til, at kunderne skal opleve den opdaterede forretning:

”Det bliver en helt anden kundeoplevelse med et endnu bredere sortiment. Men personalet er det samme, så vores kunder fortsat kan få kvalitetsservice og faglig sparring”.

Læs også: Øland styrker isoleringsforretningen med ny salgschef

Optimera forventer at kunne byde kunderne inden for i den nye butik primo januar 2018.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere