24.04.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Optimering af plads i el-tavlen med Compact serien fra Siemens

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye ”Compact” serie fra Siemens, giver mulighed for optimering af pladsen i el-tavlen. Det giver fordele både ved nye installationer og ved opdatering af eksisterende installationer.

Den nye ”Compact” serie fra Siemens, giver mulighed for optimering af pladsen i el-tavlen. Det giver fordele både ved nye installationer og ved opdatering af eksisterende installationer.

Highlights:

  • Minimum 50% pladsbesparelse ift. nuværende løsninger
  • Nem retrofitting i eksisterende installationer og opgradering af beskyttelsesniveauet
  • Hurtig montering via nye sløjfeskinner
  • Mulighed for 1000V isolationstest uden du skal demontere ledninger

Se mere om systemet i videoen fra årets Hannovermesse.

SV6 automatsikring med integreret gnistdetektor (AFDD) i kun ét moduls bredde

Komponenter med gnistdetektor teknologi (AFDD) beskytter installationen mod både parallelle og serielle fejl, og yder dermed optimal beskyttelse mod elektrisk startet brande. AFDD-teknologien anbefales kraftigt i visse typer installationer i den nye installationsstandard DS/HD60364, som bliver obligatorisk per 1. juli 2019 i Danmark og skal være en del af risikovurderingen, der skal udføres.

Takket være det nye kompakte design er det nu en smal sag at inkludere AFDD teknologi i både nye og eksisterende installationer uden krav om ekstra plads i tavlen, og dermed sikre optimal beskyttelse af installationen.

5SV1 kombiafbryder i kun ét moduls bredde

Kombiafbrydere kombinerer jordfejlsbeskyttelse, overbelastning- og kortslutningsbeskyttelse i én enhed og yder dermed både person- og installationsbeskyttelse. Denne beskyttelsesenhed giver optimal driftssikkerhed, da en fejl kun vil udkoble én beskyttelseskomponent samtidig med simplere planlægning.

5SV1 kan kombineres med vores 5SM6 gnistdetektor enhed og kan på den måde give en komplet beskyttelse mod jordfejl, overlastning, kortslutning og gnistdetektering i bare to moduler. Det giver kompakte nye installationer og er perfekt velegnet til retrofit i eksisterende installationer.

Hold dig opdateret – tilmeld dig Siemens nyhedsbrev InstallatørNyt, som er målrettet dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: www.siemens.dk/installatørNyt

Mere fra Siemens A/S

Siemens A/S

www.siemens.dk

Siemens Industry leverer produkter, koncepter og løsninger til industrien, og med vores brede palet af innovative produkter til automations- og drevteknologi er vi den ideelle partner for dig. Med alt inden for avancerede procesinstrumenter, installations- og koblingsmateriel samt sammenhængende drivetrain-løsninger og innovative automationsløsninger kan vi indg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere