09.07.2018  |  VVS  |  Sanitet

Oras Group investerer i digitalisering med køb af schweiziske Amphiro

Indhold fra partner Hvad er dette?

Armaturproducenten Oras Group har længe været frontløber på digitalisering af badeværelsesdesign. Denne position styrkes nu yderligere med opkøbet af hovedparten af schweiziske Amphiro.

- Alle aspekter ved hjemmet bliver smartere og ting mere forbundne, og brusere og vandarmaturer er ingen undtagelse. Vi er overbeviste om, at flere og flere digitale løsninger vil dukke op i sanitetsbranchen i de kommende år, og vi har til hensigt fortsat at drive udviklingen fra førersædet, siger Oras’ koncerndirektør og CEO, Dr. Markus Lengauer.

Oras Group har for nylig sikret sig aktiemajoriteten hos Amphiro, en anerkendt schweizisk tech-startup med betydelige kompetencer inden for energihøst, Internet of Things og cloud-tjenester. Den umiddelbare adgang til disse teknologier og indgående kendskab kombineret med Oras Groups ekspertise inden for avancerede sanitetsarmaturer muliggør hurtig udvikling af innovative produkter og tjenester, der fremmer sundhed, komfort og bæredygtighed.

- Personligt glæder jeg mig over alle de nye produkter og tjenester, der kan hjælpe folk med at træffe bevidste valg og bidrage til at bevare verdens ressourcer. Og jeg tror stærkt på intelligente løsninger kombineret med en overlegen brugeroplevelse. Amphiro har bevist evnen til at levere både meget intuitive og særdeles nyttige teknologiske løsninger, og deres ideer og tanker om fremtiden stemmer i høj grad overens med det, vi hos Oras Group tror på. Vi er derfor meget glade for at kunne inkludere Amphiros team i vores familie, siger Dr. Markus Lengauer.

 - For Amphiro er Oras Group den ideelle ejer. Vores komponenter er designet med høj produktionsvolumen og nem installation for øje, ligesom vores cloud-løsning er meget skalerbar. Det skaber nye muligheder for dataanalyser, brugerinddragelse og digitale tjenester inden for armaturer. Med Oras Groups anselige adgang til markedet og know-how  kan vi nu gøre vores vision om at opbygge digitale tjenester omkring armaturer til det brede publikum en realitet, siger Dr. Thomas Stiefmeier, grundlægger og CEO for Amphiro.

Oras Group har stået i spidsen for den digitale og teknologiske fremgang i udviklingen af sanitetsarmaturer. Virksomheden har i mange år været markedsleder inden for berøringsfri og elektroniske armaturer til både boliger og offentlige bygninger. Opkøbet af Amphiro er et klart signal om Oras Groups ambitioner og virksomhedens visioner for branchens fremtid.

Ved spørgsmål vedrørende opkøbet, kontakt da venligst Oras Group Præsident og CEO Dr. Markus Lengauer: markus.lengauer@orasgroup.com, +49 1752601192

Oras Group er en stærk europæisk leverandør af sanitetsartikler: markedsleder i Norden og førende i det kontinentale Europa. Virksomhedens mission er at gøre brugen af vand let på en bæredygtig måde - visionen er at blive europæisk markedsleder på avancerede sanitetsartikler. Oras Group har to stærke brands, Oras og Hansa. Hovedkontoret ligger i Rauma, Finland, og virksomheden har fire fabrikker: Burglengenfeld (Tyskland), Kralovice (Tjekkiet), Olesno (Polen) og Rauma (Finland). Oras Group har 1.400 ansatte fordelt på 20 lande. Oras Group er ejet af Oras Invest, et familieejet selskab.

Mere fra Oras Armatur A/S

Oras Armatur A/S

www.oras.com

Oras udvikler, producerer og markedsfører armatursystemer og det dertil hørende tilbehør. Ved at anvende multiteknologi i alle vore produktionsprocesser er vi stand til at producere den ideelle kombination af messing, plast og elektronik.Når vi udvikler og producerer brugervenlige produkter, sker det på baggrund af årtiers erfaring med at designe armaturer og bruge mange forskellige materiale…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere