21.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Oras på VVS'19 - stemningsbilleder fra en travl messe

Indhold fra partner Hvad er dette?

VVS’19 er slut og endnu en gang har vi haft nogle rigtig gode og travle messedage med mange besøgende på vores stand. Vi håber, at alle besøgende fik lejlighed til at få en god snak med en af os på standen og gik der fra med fornyet, brugbar viden.

Højdepunkter

Vores berøringsfri armaturer med Bluetooth® funktion blev godt taget imod på VVS’19. Det var helt sikkert den store fleksibilitet, som Oras Bluetooth® og Oras App giver, der gjorde udslaget – med denne løsning er det dig, der tager styringen ved blandt andet automatiske skyl: bestem selv om armaturet skal skylle på time-basis, dagligt eller ugentligt. De berøringsfri armaturer med Bluetooth® ligger klar til salg og kan findes hos diverse VVS-grossister.

Du kan læse mere om Oras berøringsfri armaturer med Bluetooth funktion her

Nyhederne Oras Inspera, Oras Clinca og Oras Care blev også præsenteret – Oras Inspera ligger allerede klar til levering og Oras Clinica og Oras Care forventes klar til levering efter sommerferien.

Herunder finder du en række billeder fra vores dage på VVS’19.

Mere fra Oras Armatur A/S

Oras Armatur A/S

www.oras.com

Oras udvikler, producerer og markedsfører armatursystemer og det dertil hørende tilbehør. Ved at anvende multiteknologi i alle vore produktionsprocesser er vi stand til at producere den ideelle kombination af messing, plast og elektronik.Når vi udvikler og producerer brugervenlige produkter, sker det på baggrund af årtiers erfaring med at designe armaturer og bruge mange forskellige materiale…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere