19.03.2018  |  EL  |  Branchen

Overskuddet halveret i Lindpro

Lavere aktivitet og hård konkurrence i entreprisemarkedet er hovedårsagerne til, at Lindpros overskud er halveret.

Mindre gang i hjulene og skærpet konkurrence på entreprisemarkedet er blandt de væsentligste årsager til, at teknikentreprenøren Lindpros overskud på ét år er skrumpet fra 28 til 14,2 millioner kroner. Det skriver licitationen.dk.

Det halverede overskud er dog et tilfredsstillende resultat, mener Lindpros administrerende direktør, Claus Fibiger.

”Det er klart, at vi har ambitioner om mere. Men i lyset af den underliggende udvikling i markedet er vi tilfredse med resultaterne, og både top- og bundlinje flugter med vores forventninger”, siger han til licitationen.dk.

Udover lavere aktivitet er entreprisemarkedet desuden udsat for voldsom konkurrence, fremhæver Lindpro-direktøren.

”Vi opererer i et marked med meget hård priskonkurrence, og så ser vi også en glidning – både inden for service og entrepriser – mod, at opgaverne bliver mere komplekse og blander flere fag og kompetencer. Den udvikling har vi måske ikke omstillet os lige så hurtigt til som nogle af konkurrenterne”, forklarer Claus Fibiger til licitationen.dk.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere