21.08.2018  |  VENTILATION  |  Intelligente installationer

Pålidelig, tætlukkende zoneventil – med sikkerhedsfunktion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Måske kender du allerede Belimos kompakte QCV-zoneventiler? Så kender du dem som pålidelige, tætlukkende og smudsresistente kugleventiler, som bliver ved med at lukke tæt i årevis.

Ja, muligvis har du allerede Belimos QCV zoneventiler installeret i dit anlæg – det er der i hvert fald rigtig mange, der har. Energieffektive, pålidelige og velfungerende.

Øget sikkerhed og bedre drift med SuperCap

Men kender du så også muligheden for at få QCV-zoneventiler med SuperCap sikkerhedsfunktion? ”SuperCap” betyder, at aktuatoren, der styrer kugleventilen i zoneventils-løsningen, er udstyret med en super-kondensator, der har strøm til at fortsætte driften upåvirket, hvis der opstår kortvarige strømsvigt. Og skulle der ske en reel strømafbrydelse, vil kondensatoren i SuperCap sørge for at dreje ventilen til den sikkerhedsposition, du på forhånd har indstillet den til. Det kan være, den skal lukke tæt, det kan være den skal åbne helt – det bestemmer du. Hovedsagen er, at hvis strømmen går i en længere periode, ved du, at anlægget stopper i den korrekte sikkerhedsposition.

Fem års garanti

Belimo QCV med SuperCap fås både som 2-vejs og 3-vejs zoneventil. Og du får – som med alle andre Belimo-produkter – fem års garanti.

Læs mere om Belimos SuperCap her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere