24.04.2015

Panasonic vurderes som bedst med ny varmepumpe

Panasonics nye varmepumpe er bedst i Energistyrelsens test med deres vand-til-luft-pumpe Aquarea T-CAP med all in one-modul.

Panasonics luft-til-vand-varmepumpe er blevet godkendt af Energistyrelsen og vil snart været at finde på styrelsens varmepumpeliste, hvor pumpen har bestået alle lovkrav - og har fået den bedste vurdering med branchens højeste SCOP på 4,84.

Læs også: Panasonic vil sælge flere varmepumper i Danmark

Varmepumpen kaldet Aquarea T-CAP fra den japanske producent er en energieffektiv opvarmningskilde i hjemmet og er efter Panasonics eget udsagn den eneste varmepumpe på markedet, der ikke taber kapacitet ned til minus 15 grader, hvilket sikrer den bedst mulige årsvirkningsgrad. 

Panasonics varmepumpe er yderligere testet ned til minus 27 grader for at sikre, at varmepumpen kan klare det nordiske klima.

Læs også: Oliefyrsejere får større besparelser end varmepumpeejere

En ny opgørelse fra den statslige enhed Energinet.dk viser, at samfundet ville tjene på, at olie- og træpillefyr blev skiftet ud med varmepumper. For de kan reducere elregningen med 30-40 procent og er samtidig et mere bæredygtigt alternativ. 

Panasonic er i øvrigt en af verdens største producenter af varmepumper med en årlig produktion på over 7 millioner enheder.

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere