19.10.2016

Panasonic og Schneider Electric i samarbejde om energistyring

Et samarbejde forener Panasonics varmepumper med Schneider Electrics kontrolløsninger.

Panasonic og Schneider Electric har i fællesskab udviklet en ny administratorløsning til integrerede energisystemer. Systemet skal forbedre kontrollen og energieffektiviteten i nutidens erhvervsbygninger.

De to virksomheder har således udviklet en trådløs brugergrænseflade, der skaber direkte kommunikation mellem Schneider Electrics CTS-anlæg samt styresystem og Panasonics VFR-baserede varme- og kølesystemer.

Læs også: Bjerringbro Varmeværk skruer op for varmen med nyt køleanlæg

Det integrerede system giver bygningsejere mulighed for at overvåge de centrale systemer, lige når og hvor det passer.

”Ved at kombinere fordelene ved bygningsmanagement med avanceret VRF-teknologi kan vi hjælpe vores kunder yderligere i at reducere driftsomkostninger og opnå højere bæredygtighed”, siger direktør og formand for Panasonic Air-Conditioner, Toshiyuki Takagi.

Læs også: Olesen & Jensen overtager CTS-forretning

Panasonic og Schneider Electrics løsning kan installeres trådløst og enkelt – også når den skal eftermonteres i ældre bygninger. Løsningen er tilgængelig i hele verden, på nær Japan.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere