04.03.2019  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Panasonic og Systemair skal udvikle integrerede HVAC&R-løsninger sammen

De to internationale virksomheder indgår partnerskab for at udvikle bæredygtige og integrerede HVAC&R-løsninger.

Panasonic Corporation, der er førende inden for udvikling af HVAC&R, og Systemair, specialist inden for ventilation og klimaanlæg, har lanceret et nyt, strategisk partnerskab.

Det nye samarbejde skal sikre udviklingen af integrerede og bæredygtige løsninger til kommerciel brug og beboelsesområder.

Læs også: Panasonic flytter produktionen af varmepumper til Europa

"Vi er meget glade for dette partnerskab og den nye mulighed, som det vil skabe for nye, innovative og ukomplicerede løsninger. Sammen søger vi at styrke drift, optimere energieffektiviteten, reducere vores CO2-aftryk og reducere energiudgifter”, siger Roland Kasper, CEO for Systemair, og fortsætter:

”Gennem dette partnerskab vil vi kunne tilbyde forbedrede løsninger, som vil spille en ledende rolle i udviklingen af fremtidens bygninger”, siger han.

Samarbejdet vil tage udgangspunkt i allerede eksisterende teknologi og ekspertise fra begge parter.

Varmepumpe og løsninger til kølervandteknologi
"Vi ser dette som en stor mulighed i at udvikle, levere og imødekomme vores kunders højere miljøkrav samt at skabe langsigtede forretningsmuligheder på tværs af det foranderlige europæiske marked”, siger Toshiyuki Takagi, administrerende direktør for Panasonic Corporation og formand for Panasonic Air Conditioner og fortsætter:

Partnerskabet mellem Panasonic og Systemair betyder:

  • Fokus på integrerede og bæredygtige HVAC&R-løsninger til både kommercielt brug og beboelse
  • Lanceringen af en ny Chiller varmepumpeserie som startskud på en af mange faser i partnerskabet
  • Kombinerede løsninger der vil drage fordel af begge parters eksisterende teknologier

”Systemairs fremragende produktsortiment og store erfaring inden for HVAC&R og industrikendskab stemmer godt overens med vores engagement i at tilbyde vores kunder enestående værdi, løsninger og produktkvalitet”, siger han.

I første fase introducerer Panasonic en effektiv og miljøvenlig ny varmepumpe i Chiller-serien, der indeholder Systemairs luftkilde og reversible køleteknologi. Disse nye integrerede løsninger kan specialfremstilles og tilpasses for at skabe skræddersyede løsninger til specifikke projekter for at imødekomme kundernes krav og behov.

Læs også: Regler for brandsikring udfordrer producenter og installatører

Systemair og Panasonic samarbejder desuden tæt om at udvikle teknologier og løsninger, der kan indarbejdes i kølervandteknologi. Målet er at skabe endnu mere effektive og miljøvenlige køle- og varmepumper. Disse løsninger vil desuden blive yderligere forbedrede ved at benytte virksomhedernes allerede eksisterende Smart Cloud-grænseflader til praktisk fjernbetjening og vedligeholdelse ved blot et tryk med fingeren.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere