29.04.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

PANASONIC PRÆSENTERER NYE FUNKTIONER TIL PRODUKTIONSPLATFORMEN KAIROS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny hardware forbedrer den populære videoproduktionsplatform KAIROS på alle måder.

Panasonic præsenterer i dag en opdatering af sin populære videoproduktionsplatform KAIROS. KAIROS Core 1000 (AT-KC1000) åbner nye døre for den kreative videoproducent og giver flere streamingmuligheder, samtidig med at kapaciteten øges til både video- og stillbilledopbevaring.

IT/IP-videoprocesseringsplatformen KAIROS tilbyder en open source-softwareplatform til styring af livevideoproduktion. Den leverer komplet input- og outputfleksibilitet, opløsning og formatuafhængighed, maksimal CPU/GPU-processorudnyttelse og praktisk talt ubegrænset mix/power (M/E) skalerbarhed gennem ubegrænsede lag, som brugerne frit kan oprette og administrere ved hjælp af et intuitivt grafisk interface.
I takt med den øgede efterspørgsel efter fjernvideoproduktion har store produktionsvirksomheder og virksomheder i Europa og USA allerede valgt at arbejde med KAIROS, herunder Creative Technology (CT) i Storbritannien og Nordeuropa, Mediapro i Spanien, AED i Belgien, RTL2 og KST Moschkau - Innovationscenter i Tyskland og LiveX i USA.

Fra i dag tilbyder Panasonic den nye KAIROS Core 1000 (AT-KC1000) sammen med den eksisterende og kompakte KAIROS Core 100 (AT-KC100) til produktion af live video.

Hardwaren bag den nye KAIROS Core 1000 leverer mere processorkraft takket være avancerede CPU- og GPU-funktioner. Det betyder ikke mindst, at antallet af lag, der kan bruges i videokompositioner, øges markant, og at output i så høj opløsning som 8K bliver muligt.

KAIROS Core 1000 øger også antallet af standardudgange til 20 HD eller fem 4K-udgange og tilbyder også 4K-support og CANVAS-funktioner som standard. CANVAS tillader brug af ikke-standardopløsninger og formater, hvilket gør platformen perfekt til at betjene for eksempel 32:9 LED-vægge eller 9:16 indhold til smartphones ud over det mere klassiske 16:9-format.

Video-streaming kapaciteten øges også, og KAIROS Core 1000 udvider antallet af RTP/SRT/RTMP/RTSP stream input til otte.

Med KAIROS Core 1000 er optagekapaciteten for stillbilleder og video blevet øget betydeligt. RAM-afspillerens kapacitet (ukomprimeret) øges til 64 GB og ca. 170 sekunder HD-video (eller 42 sekunder 4K-video) kan lagres. Clip-afspilleren (komprimeret) øger kapaciteten til 180 GB og ca. 55 minutters HD-video (eller 14 minutter med 4K-video) kan lagres. I alt kan 12 GB stillbilleder også lagres.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere