29.12.2020  |  EL  |  Branchen

Panasonic sætter fokus på digitale samarbejdsløsninger til nye tider

Indhold fra partner Hvad er dette?

Én enkel leverandør til alle samarbejds-, kommunikations- og præsentationsløsninger, det er målet med Panasonics udvidelse af sit produktsortiment i 2021.

Panasonic Visual Systems Solutions udvider produktsortimentet i 2021 med et bredere udvalg af samarbejdsløsninger for at imødekomme de skiftende behov hos europæiske virksomheder. Det øgede fokus på trådløse præsentations- og kommunikationsløsninger sammen med de eksistrende touch-skærme og projektorer skal gøre det muligt for virksomheder lettere at dele, samarbejde om og præsentere information. Derudover vil Panasonic være i stand til at levere et komplet udvalg af teknologiløsninger som en enkelt integreret udbyder, der kan opfylde ethvert krav.


”Sociale og forretningsmæssige tendenser ændrer måden, vi arbejder på. Generation Z-arbejdsstyrken har øget forventningerne til intuitiv teknologi, og der er skabt et behov for hurtige, trådløse forbindelser. Der er ved at ske et skift væk fra formelle præsentationer til mere samarbejdsvenlige måder at arbejde på, og virksomheder har derfor brug for en udbyder, der kan levere integrerede, trådløse samarbejds- og præsentationsløsninger, der fungerer i ethvert miljø. Panasonic er den udbyder,” siger Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business.

Til BYOD (bring your own device) arbejdspladser tilbyder Panasonic en række trådløse, plug & play-teknologier, der gør det muligt for medarbejdere at dukke op og gå i gang med at arbejde med det samme, uanset hvilken enhed de har. For eksempel er Panasonics nyligt lancerede PressIT Wireless Presentation System en praktisk og overkommelig løsning, der giver op til fire personer mulighed for at dele indhold samtidig via et enkelt tryk på en knap.

For organisationer, der har brug for en avanceret, integreret præsentationsløsning, kan WolfVision’s Cynap Pure trådløse præsentationssystem integreres fuldt ud i Panasonic’s SQ1-skærme ved hjælp af dets Intel® SDM-slot for en helt kabel-, dongle- og set-top-boks fri oplevelse. Panasonics trådløse projektorer minimerer også behovet for kabler, og den trådløse dongle-løsning kan eftermonteres på mange projektormodeller, så de passer til arbejdspladser i forandring.

Til kreativt samarbejde og læring tilbyder Panasonic en række infrarøde berøringsskærmskærme og InGlass touch-skærme til de mest præcise annoteringsfunktioner. Disse er tilgængelige sammen med de omfattende interaktive whiteboard-skærme og interaktive projektorer for at sikre, at der er en løsning til enhver form for samarbejdsmiljø.

For at gøre det muligt for medarbejdere at arbejde eksempelvis hjemmefra og samtidig kommunikere med deres kollegaer, tilbyder Panasonic et HD Visual Communications-system til fjernvideokonferencer samt skærme med indbygget CISCO Webex-optimering for at sikre brugervenlighed og forbedret lyd- og billedkvalitet i mødelokaler.

I 2021 er der planlagt en række spændende produktudgivelser indenfor samarbejdsløsninger.


 

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere