11.09.2019  |  VVS  |  Varme og køling

Pettinaroli brugsvandsfordelerrør CC50 - perfekt til isolering!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udover brugsvandsfordelerrør CC35 tilbyder Pettinaroli brugsvandsfordelerrør med en centerafstand på 50 mm. Brugsvandsfordelerrørene CC50 kan isoleres, de er TEA-belagte og så fås de med forskellige størrelser fittings - helt efter dine behov!

Som noget helt nyt kan du nu få Pettinaroli brugsvandsfordelerrør med en centerafstand på 50 mm; en forlængelse på 15 mm i forhold til de eksisterende CC35 brugsvandsfordelerrør. 

Find de nye brugsvandsfordelerrør CC50 på vores hjemmeside>>

Den længere centerafstand betyder, at det er nemmere at komme til med værktøjet og så kan fordelerrøret isoleres med Pettinaroli IS500 isoleringskapper. Isoleringskapperne kommer i sæt á 4 afgreninger og kan skæres til efter behov. 

Se mere om Pettinarolis isoleringer>>

Vælg mellem art.no BI-50X-XT med 15/10 mm fittings til PEX rør og art.no. BI-50X-AT med 16/12 mm til ALU-PEX rør. Begge fås med 2 og 3 afgreninger samt TEA-overfladebehandling, som betyder, at der ikke udledes metaller i drikkevandet og samtidig sikrer det mod tæring af fordelerrøret. 

De nye brugsvandsfordelerrør CC50 er godkendt til drikkevand. 

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere