26.04.2022  |  VVS  |  Varme og køling

Pettinaroli bundmoduler og skaktløsninger på lager hos din grossist

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med det smarte bundmodul fra Pettinaroli kan du nemt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Bundmodulet leveres fra 3 arbejdsdage enten med eller uden isolerede føderør (iht. DS452).

Med et bundmodul fra Pettinaroli opnår du en ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggeri. Den nemme montering sparer dig for tid og mindsker risikoen for fejlmontering. Vi tilbyder et standard bundmodul til skaktløsninger samt et bundmodul med isolerede føderør (iht. DS452), som passer til gængse fjernvarmeunits som fx Termix og METRO THERM.

Selve bundmodulet har en funktionel, robust og stabil opsætning. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme. Og du kan få brugsvandsfordelere i rødgods til både skaktløsninger og bundmoduler.

Bundmodul til skaktløsninger: BE-BASIC.

Bundmodul til fjernvarmeunits: BE-BASIC+.

Fleksibel løsning

Vi samler bundmodulet efter dine ønsker – du skal blot vælge antallet af gulvvarme- og brugsvandskredse, så sørger vi for resten. Levering vil typisk ske fra 3 arbejdsdage. Ved større projekter aftales eventuelle delleveringer over en aftalt periode.

Har du brug for gulvvarmestyring, kan vi også montere styring og telestater på bundmodulet og sørge for indkodningen. Så sparer du tid på installationen og mindsker risikoen for fejl.

Dine fordele med Pettinarolis bundmoduler og skaktløsninger:

  • Skræddersyede løsninger
  • Du sparer tid på opsætning
  • Hurtig levering
  • Mindre risiko for fejlmontering
  • Konkurrencedygtige priser

Læs mere om løsningerne>>

Udfyld bestillingssedlen og send den til os - så leverer vi bundmodulet fra 3 arbejdsdage! Ved flere bundmoduler aftales eventuelt delleveringer. 

Akut brug for et bundmodul?

Mangler du akut et bundmodul, kan du med fordel vælge et af vores færdigsamlede bundmoduler. Bestiller du senest klokken 13:30 (man.-tors.) leverer vi dagen efter. Er der tale om flere bundmoduler, aftales eventuelt delleveringer.

De færdigsamlede bundmoduler består af:

  • 5 gulvvarme, 5 koldt vand, 3 varmt vand
  • 6 gulvvarme, 5 koldt vand, 3 varmt vand

Har du brug for ekstra kredse, kan de vedlægges bundmodulet. Så er du fortsat sikret den hurtige levering. 

Vis mig flere informationer om Pettinaroli bundmoduler>>

Er du fortsat i tvivl om, hvilket bundmodul der passer bedst til opgaven, er du velkommen til at kontakte os på info@pettinaroli eller på telefon 6341 0900. 

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere