21.05.2018  |  EL  |  Varme og køling

Pettinaroli KVIKSHUNT – Et utal af fordele i ÉT produkt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du installatør med en travl hverdag? Pettinaroli’s KVIKSHUNT giver dig 3 gode fordele, som gør din arbejdsdag nemmere.

1.Ideel til fjernvarmeinstallationer

Har du også prøvet at stå med en defekt fremløbsventil til et gulvvarmesystem, fordi pakningen i ventilen har udvidet sig pga. den høje temperatur fra fjernvarmen?

Det tog Pettinaroli konsekvensen af for år tilbage og fjernede pakningen i gummimateriale fra fremløbsventilen i alle shunte. I dag laves fremløbsventilen til KVIKSHUNTEN 100% i messing, som kan klare op til 90 grader. Det giver en langt bedre kvalitet og en længere levetid på installationen. 

Ydermere er alle øvrige pakninger lavet i varmebestandig materiale, som også giver en længere levetid. Du får derfor et produkt, hvor både kvalitet og levetid er tænkt ind i installationen.

2. Minimér fejlmargenen og spar tid

Det går i dag rigtigt hurtigt fra bestilling til levering. Vi gør hele processen nemmere for dig ved at samle hele shunten og fordelerrøret iétvarenummer. Uanset om du skal have en KVIKSHUNT med 2 eller 12 kredse, skal du blot have én kasse under armen, når du forlader grossisten.

Fordelene ved at samle produktet under étvarenummer er;

  • mindsker fejl ved indkøb 
  • mindsker fejl ved montering
  • gør monteringen nemmere og dermed hurtigere 
  • mindsker lagerkapaciteten i din bil
  • mindsker mængden af emballage, som du efterfølgende skal destruere. 

Som sidegevinst er KVIKSHUNT’en uden forindstilling og skal derfor ikke indreguleres, når alle kredse er lige lange, hvilket sparer dig meget tid på installationen. Fordi der ingen forindstilling er, kan du med fordele vælge Pettinaroli’s COMFORT IP gulvvarmesystem; KVIKSHUNT’en fungerer nemlig bedst med et modulerende og lastfordelende styresystem for at opnå det helt rigtige flow i kredsene og dermed den o­­ptimale komfort i alle rum.

Se hvordan du slipper for indregulering >>

3.Økonomisk fordel med god komfort

I modsætning til det traditionelle 1” fordelersystem er Pettinaroli’s KVIKSHUNT lavet med kun ¾” i frem- og returløb, hvilket betyder en reduktion i prisen på op til 20% i materialeomkostninger i forhold til de traditionelle 1” fordelersystemer fra Pettinaroli. 

Som en ekstra bonus er KVIKSHUNT’en desuden udstyret med en energirigtig UPM3-pumpe fra Grundfos; det kan være en rigtig god investering at udskifte en ældre pumpe ud med en ny og energieffektiv pumpe, som kan tjenes ind på få år. 

For at gøre installationen nemmere er pumpen forindstillet til at konstant tryk, som er den mest anvendte indstilling til gulvvarme. Pumpen har dog flere indstillinger, så der er mulighed for at indstille efter individuelle behov alt efter bygningens størrelse. Desuden fås pumpen i 5 og 7 meter, som både sikrer et konstant flow i systemet og en optimal komfort for kunden.

Gør din arbejdsdag nemmere med KVIKSHUNT’en fra Pettinaroli!

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere