29.10.2020  |  VENTILATION  |  Branchen

Pettinaroli multiboks til manuel gulvvarmeregulering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pettinaroli multiboks gør manuel gulvvarmeregulering af én kreds muligt.

Multiboksen gør det nemt at regulere varmen i mindre rum med én varmekreds. Samtidig er det muligt at regulere rumtemperaturen ved både gulvvarme og kombinerede gulvvarme-/radiatoranlæg.

Multiboksen er en optimal løsning til renovering/nybyg af mindre rum på op til 8m2.

Multiboksen består af en indbygningsboks med beslag for nem indmuring. I boksen er indbygget en ¾” ventil, luftskrue samt to termostathoveder til regulering af vandtemperaturen samt rumtemperaturen.

Læs mere om Pettinaroli multiboksen>>

En hvid frontplade, hvor termostaten for regulering af rumtemperaturen stikker ud, dette afslutter multiboksen i et simpelt og enkelt design.

Multiboksen VVS-nr. 40 3568 006 er ideel til renovering, men kan også med fordel bruges til nybyggeri.

Læs desuden om de forskellige smårumsløsninger Pettinaroli kan tilbyde>>

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere