08.03.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Pettinaroli SKS-pakkeløsning; shunt og gulvvarme i én pakke

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu gør Pettinaroli det endnu nemmere for dig som installatør at montere vores 3/4" KVIKSHUNT og det intelligente COMFORT IP gulvvarmesystem. Vi har nemlig samlet det hele i én, samlet pakke på ét VVS-nummer.

Næste gang du skal installere et komplet Pettinaroli gulvvarmesystem med shunt kan du med fordel gøre brug af vores SKS-pakkeløsning. SKS-pakken består nemlig af vores Pettinaroli 3/4" KVIKSHUNT samt vores COMFORT IP gulvvarmesystem (styreboks, rumtermostater og telestater) - det hele på ét VVS-nr. fra 2 til 12 kredse. 

Ét produkt - Ét VVS

Fordelen ved at gøre brug af pakkeløsningen er, at du er sikker på at få alle komponenter med ved bestillingen samt faktureringen. Det sparer dig for en passe tid og gør hele processen overskuelig og nem.

Pakken består af KVIKSHUNT'en 2 til 12 kredse, samt en COMFORT IP styreboks 6 eller 10 zoner, digitale rumtermostater i hvid samt 230V telestater. 

Udforsk COMFORT IP gulvvarmesystemet>>

På vores hjemmeside finder du flere informationer om vores SKS-pakkeløsning.

Vis mig SKS-pakken>>

Det har aldrig været nemmere at installere Pettinaroli gulvvarme.

Vælg den rigtige gulvvarmepakke

Udover SKS-pakken har vi også andre pakkeløsninger, som gør det nemt at installere vores COMFORT IP gulvvarmesystem. 

Se alle vores pakkeløsninger>>

Vælg PS-pakken, hvis du allerede har shunten og blot mangler gulvvarmesystemet. PS-pakken består af en COMFORT IP styreboks 6 eller 10 zoner, digitale rumtermostater i hvid samt 230V telestater - fra 2 til 9 kredse. Det hele i én pakke på ét VVS nummer.

Læs mere om PS-pakken>>

Vil du tage skridtet videre og gøre det endnu nemmere, kan du vælge PSMP-pakken. Den er identisk med PS-pakken, forskellen er bare, at COMFORT IP gulvvarmesystemet er kodet på forhånd. Så alt, du skal gøre, er at tage systemet ud af æsken og op på væggen, sætte strøm til og montere telestaterne på fordelerrøret - det sparer dig for en masse tid og mindsker risikoen for fejlindkodning. 

Se mere om PSMP-pakken>>

Vil du vide mere om vores gulvvarmeløsninger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 6341 0900 eller sende en mail på info@pettinaroli.dk

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere