04.04.2022  |  VVS  |  Byggeri

Pettinarolis produkter fremstilles med forsvindende lille fejlprocent

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvert år producerer Pettinaroli på verdensplan ca. 20 millioner enkeltkomponenter og emner til komplette systemer og komfortløsninger til VVS-branchen. Og samlet set var der kun 38 reklamationssager i hele 2021.

Det svarer til en succesrate på 99,9998%. Eller omvendt: En forsvindende lille fejlprocent på kun 0,00002%.

Hvordan behandler vi så de fejl?

Selvom Pettinaroli har en udvidet 100% kvalitetskontrol på fabrikken, så KAN vores produkter godt have fejl.

Men ud af de 38 reklamationssager i 2021 skyldtes kun 7 af dem en fejl i selve produktionen. Resten kan henføres til materialefejl, som ikke har været mulige at opdage under varemodtagelsen. De 7 ud af 38 gange (= 18%), vi laver en fejl i produktionen, går vi straks i gang med at lære af vores fejl for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Derfor kan vi også konstatere færre fejl år for år. I 2020 var der således 48 reklamationssager.

Vi er stolte af indsatsen og den dedikation til kvalitet, der rækker helt ud til operatøren ved produktionslinjen og medarbejderne i slutkontrollen af varerne, inden disse sendes til netop din installation.

Da kvalitet altid har været en kerneværdi for os, har vi i mange år været ISO9001-certificeret på vores kvalitetsindsats. Derfor kan du forvente perfekte produkter fra vores produktion. Men skulle du få ét af de 0,00002% af produkterne, der er fejlbehæftet, så tager du selvfølgelig bare fat i kundeservice.

Her kan du læse mere om Pettinarolis certificeringer og godkendelser – og om vores holdning til bæredygtighed

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere