10.12.2015  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Philips og Cisco indgår global alliance

Philips og Cisco vil med et globalt samarbejde udbrede Internet of Things i kontormiljøer. Målet er at optimere brugervenligheden, forbedre kontormiljøet og skabe energibesparelser.

It-virksomheden Cisco og belysningsvirksomheden Philips har annonceret, at de indgår en global, strategisk alliance. Sammen vil de udbrede Internet of Things (IoT) i moderne kontormiljøer og dermed bidrage til at skabe energibesparelser, energieffektive bygninger samt øget produktivitet blandt kontormedarbejdere, lyder det fra virksomhederne i det nye partnerskab. Deres mål med samarbejdet er at optimere brugervenligheden og forbedre kontormiljøet.

Læs også: Vi er klar til den digitale fremtid

“Verden bliver mere digital, og ved at samarbejde med Philips kan vi hjælpe bygningsejere med hurtigere at digitalisere deres belysningsnetværk til gavn for brugeroplevelsen og effektiviteten”, siger Edwin Paalvast, der er Ciscos senior vice president for Europa, Mellemøsten, Afrika og Rusland.

Med samarbejdet vil de to virksomheder blandt andet kombinere Philips´ connected office lighting-løsninger med Ciscos netværksteknologi. Og ifølge virksomhederne kan man opnå næsten 80 procents besparelse ved at integrere og styre Philips LED-belysning gennem et netværk fra Cisco.

Læs også: Sælg dynamisk lys på energibesparelser

For at gøre kontorerne mere komfortable kan kontormedarbejderne personalisere og justere LED-belysningen via en app.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere