29.04.2019  |  VVS  |  Sikring

Phyn - fremtidens smarte måde at undgå vandlækager på...

Indhold fra partner Hvad er dette?

...helt trådløst og uden følere!

Phyn Plus måler små ændringer i vandtrykket - 240 gange i sekundet - for at advare boligejere om mulige lækager. Formålet er at reducere mængden af dyre og ubehagelige vandskader.

Phyn er selvlærende og efter ganske kort tid har den lært beboernes forbrugsmønstre at kende.

Phyn afbryder automatisk vandtilførslen ved en lækage. Phyn kan også advare om potentielle problemer i ledningsføringen før de bliver et problem.

Phyn er en enhed, når den er installeret af en VVS installatør, gør det muligt for husejere at overvåge vandforbruget i hele boligen via en app, selv når de ikke er hjemme.

Se Phyn og mange andre nyheder på Uponors stand A-1740 på VVS-messen 8 – 10 maj 2019

Ønsker du allerede nu at kunne skrive dig op til at modtage information, når produktet i løbet af året dukker op på det danske marked, så benyt dette link

Tags: Uponor

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere