08.09.2020  |  EL  |  Byggeri

Projektering af ny ABV-central

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at hvis du står med en defekt komfortcentral eller en defekt ABV-central, at vi faktisk kan gå ind og hjælpe jer med projektering, og finde ud af, hvordan hele anlægget er strikket sammen.

Man behøver ikke, at købe ABV centraler det samme stede, som man har gjort før. Det vil sige, hvis der sidder et hvilket som helst andet type anlæg, så kan vi gå ind og udskifte det.

Hør Thomas fortælle om, hvordan han kan være behjælpelig med at projektere din næste ABV central

Hvis du i forvejen har software, er blevet trænet i vores centraler eller været på skoling, så kan vi gå ind og hjælpe med projektering til det nye anlæg. Så har du et komplet nyt funktionelt ABV-anlæg leveret fra Eegholm.

Også er I vant til at servicere det, så I ikke skal servicere noget I ikke kender.

Udskriftning af gasanlæg

Lige her til sidst, hvis I har gasanlæg til ABV, det kan vi også lave en løsning på, så vi kan lave en hurtig og nem udskiftning, for at få de gamle gasanlæg over på el-anlæg i stedet.

Kontakt 

Tag et snak med Thomas på mobil 6120 5321 om dine muligheder, eller book et online møde hér https://outlook.office365.com/owa/calendar/Eegholmas@eegholm.dk/bookings/s/Df8zVFhkyEObhkdiuVNmrw2

Se mere på www.eegholm-brandventilation.dk

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle kundeløsninger.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere