14.09.2020  |  EL  |  Branchen

Prysmian 2022 mål for andel af kvindelige ledere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Del af gruppens Diversitets & Inklusions Program

Prysmian Group tror på værdien af enkeltpersoner, forskellige kulturelle baggrunde og ledelsesstil samt  holdninger, fordi hver person har potentialet til at skabe værdi for virksomheden. Vores globale fodaftryk gør det muligt for koncernen at fremme et inkluderende miljø og tilskynde til udvikling af en gruppekultur og identitet.

Side By Side blev lanceret i 2016 og er koncernens professionelle program til fremme af mangfoldighed og inklusion på alle niveauer i organisationen, herunder et vækstprogram for kvindelige ledere. Da programmet startede var der kun 6% kvinde ledere.

"Vi er overbevist om, at en mangfoldighed blandt køn, alder og kultur vil skabe mere værdi . Derfor stræber vi  konstant efter et arbejdsmiljø, hvor alle vores medarbejdere kan føle sig forstået, respekteret og inkluderet." Fabrizio Rutschmann, Chief HR Officer hos Prysmian Group.

Prysmian Group har sat sig nogle mål for 2022 med hensyn til andelen af kvindelige medarbejdere på forskellige niveauer i organisationen. I dag har gruppen 2,5% kvinder i topledelsen, hvilket vil stige til mellem 10-12% i 2022. Procentdelen af alle kvindelige ledere vil stige fra 21,5% til 25% og andelen af kvindelige executives fra 12% til 14-18% i 2022.

Læs mere om gruppens Diversitets & Inklusions politik her.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere