16.11.2021  |  EL  |  El-materiel

Prysmian 3.kvartalsresultat markant forbedret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samlet ordrebog for € 4 mia.

Bestyrelsen for Prysmian S.p.A. har godkendt koncernens konsoliderede resultater for de første ni måneder af 2021.
 

  • Omsætning for € 9.294 mio., med en organisk vækst på +11,4 %
  • Tendensen accelererede i 3. kvartal med +13,2% organisk vækst
  • Justeret EBITDA steg til € 725 mio. (+12,1%)
  • Justeret EBITDA for ENERGY væsentligt over 2019 niveau
  • Koncernens nettoresultat steget til € 255 mio. (+82,1%)
  • Acceleration for nuludledning: CO2-emissionsmålet øget i LTI-planen
  • Sikker på at opnå FY2021 justeret EBITDA højeste intervallet (€ 920 mio. - € 970 mio.)

"Resultaterne for de første ni måneder af 2021 bekræftede, at Prysmian Group er tilbage på sporet før pandemien.  Opsvinget er positivt på tværs af alle forretningsdivisioner globalt med tegn på markante forbedringer i tredje kvartal. Især energi-divisionen demonstrerer modstandsdygtighed og god genvindingskapacitet. Telecom-divisionen forbedrede sig også, drevet primært af opsvinget i USA samt en bedre balance mellem efterspørgsel og udbud i Kina. Projekt-divisionen genoptog positiv organisk vækst med forventninger om et stærkt opsving i fjerde kvartal.

Den stærke organiske salgsvækst blev ledsaget af en markant stigning i justeret EBITDA og en forbedring af marginer, opnået takket være vores kundefokus og driftseffektivitet, der begrænsede virkningen af ​​stigningen i råvarepriser og forsendelsesomkostninger.

De seneste megaprojekter i USA har bragt den samlede værdi af projekter erhvervet år-til-dato til € 2,3 milliarder, hvilket bekræfter den førende rolle, vores gruppe spiller i udviklingen af ​​energiinfrastruktur og opgraderingsplaner. Jeg er overbevist om, at vi vil være i stand til at nå den høje ende af det justerede EBITDA målinterval (€ 920 mio. - € 970 mio.), der er fastsat for FY 2021”, udtaler CEO Valerio Battista.


Læs hele pressemeddelelsen på vores koncern hjemmeside

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere