23.02.2021  |  EL  |  Branchen

Prysmian bekræftet som RTEs største partner til opgradering af det franske elnet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny rammeaftale underskrevet for HVAC underjordiske kabelsystemer

Prysmian Group har underskrevet en ny rammeaftale med Réseau de Transport d'Electricité (RTE), Frankrigs transmissionssystemoperatør, som største partner til opgradering og udvikling af det franske elnet.

Prysmian Group er tildelt den største del af dette projekt og vil være ansvarlig for at levere, installere og teste forskellige underjordiske HVAC kabelsystemer fra 90 kV op til 400 kV. Rammeaftalen dækker perioden 2021-2023 med mulighed for forlængelse i yderligere to år. Prysmian vil til dette projekt benytte dets lokale fabriksanlæg i  Gron og Montereau (Frankrig), der beskæftiger mere end 1.400 mennesker med produktion af HV og P-Laser-teknologi. Sidstnævnte er koncernens højtydende, innovative og bæredygtige kabelsystemløsning, som kan bidrage betydeligt til udviklingen af ​​smartere og grønnere forsyningsnet.

Denne rammeaftale bekræfter Prysmian Groups partnerskab med RTE og konsoliderer deres langsigtede og succesrige forhold og RTEs tillid til Prysmian.

”Vi er stolte over at have muligheden for at spille en nøglerolle i opgraderingen af ​​den strategisk infrastruktur for vores land ved at stille vores Made-in-France kabelteknologi til rådighed,” kommenterede Laurent Tardif, CEO for Prysmian Group Sydeuropa.

Prysmian har i løbet af de sidste år allerede forsynet RTE med kabler til Fécamp, Courseulles-sur-Mer, St. Nazaire og Noirmoutier havmølleparker, IFA2-søkabel mellem UK og Frankrig,  HVDC-underjordisk forbindelse mellem Piemont (Italien) og Savoy (Frankrig) samt INELFE 320 kV DC XLPE underjordiske forbindelse mellem Baixas (Spanien) og Santa Llooggia (Frankrig).

Prysmian Group er anerkendt som en førende aktør i udviklingen af ​​strategiske undersøiske- og underjordiske forsyningsprojekter, der kan skabe stadig mere effektive og bæredygtige elnet.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere