15.09.2021  |  EL  |  Byggeri

Prysmian deltager på FTTH Conference 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Online fra 15-16 september

Fiberoptiske teknologier spiller en vigtig rolle i rejsen mod en grønnere fremtid, da fiber giver forbedret stabilitet og pålidelighed  samt har en lang levetid. Dette er de vigtigste takeaways i et whitepaper udgivet af Prysmian Group, verdens førende inden for energi- og telekabelsystemindustrien, som vil blive diskuteret i panelet "Bæredygtighedsstrategier: Er fiber løsningen eller en del af problemet? Philippe Vanhille, Executive Vice President for Telecom Business hos Prysmian Group vil deltage i panelet den 16. september kl. 14-15:00 for at diskutere, hvordan FTTH imødekommer kampen mod klimaforandringer. Bredbåndsteknologi er forholdsvis kulstofneutral og en løsning til et mere bæredygtigt samfund

Ifølge Vanhille, “Fiber sparer ikke kun efterfølgende penge, men det reducerer også miljøbelastningen, da der bruges mindre materiale. Vores mangeårige produktudvikling i den retning muliggør mere energieffektive og robuste fiberløsninger. Vi har foretaget store forbedringer inden for energieffektivitet, men dette er ikke en soloindsats. Hele økosystemet skal samles for at gøre bæredygtige netværk til virkelighed, ved at se ud over de meget kortsigtede fordele og anvende de bedst tilgængelige teknologier.”

At fiber kan reducere energiforbruget efter implementering skyldes brugen af spektrum, som kan tændes efter behov ved hvert slutpunkt, snarere end konstant at være tændt. Fiber er også mere energieffektiv end dets konkurrenter, ADSL, PSTN  samt mobil, takket være dens pålidelighed, længere levetid og fremtidssikrede kapacitet. Og i højere grad såfremt der vælges en højkvalitets G.657.A2 bøjningsufølsom fiber.

 Prysmian Group virtuelle stand vil vi fremvise vores nyeste innovationer inden for kvalitet, fremtidssikrede netværk og præsenterer det udvidede Sirocco HD-sortiment af mikrodukt kabler, som nu inkluderer et 576 fiberoptisk kabel med en ydre diameter på kun 9,5 mm . Dette sikrer en fibertæthed på.8,1 fibre pr. mm2, med mulighed for installation i en 12 mm kanal.

Eksperter fra Prysmian byder besøgende velkommen på onlinestanden, hvor besøgende kan deltage i workshops og konferencemøder.

  • Den 15. september afholdes WS 1D workshoppen, arrangeret med Emtelle og Plumettaz om emnet: "Aktivering af fiberfortætning med avancerede optiske kabelsystemer".
     
  • Den 16. september, under Voice of the Industry Session, holder Adrian Amezcua, Global Technical Sales Support Manager, en præsentation om forbedring af TCO og netværks bæredygtighed med avancerede højdensitets kabelsystemer.

Prysmian Group vil igen år være Platinum Sponsor ved online-arrangementet, som vil give en enestående oplevelse og dele indgående kendskab til FTTH og andre ende-til-ende fiberaktiverede teknologier og løsninger.

Læs mere om konferencen her

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere