19.01.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Prysmian erhverver 100% af polske EKSA

Indhold fra partner Hvad er dette?

Købte 30% tilbage i 2006

Prysmian Group har erhvervet de resterende 70 % af aktierne i polske EKSA Sp. z o.o., hvortil de første 30 % blev købt tilbage i 2006.

EKSA har været distributør af energikabler for Prysmian Group i Polen siden 2002 og har rapporterede en € 40 mio. nettoomsætning.

Opkøbet vil give koncernen mulighed for at fremskynde ​​sin vækststrategi og forbedre sin markedstilstedeværelse i Polen, med specielle logistiske services, teknisk support og et komplet produktsortiment.

Prysmian Group er via EKSA partner til den polske elforsyning, grossister og installatører - for at imødekomme deres efterspørgsel efter kabler til byggeri og infrastruktur samt opgradering og forbedring af transmissions- og distributionsnet.

Med hele 9 fabrikker i Central- og Østeuropa har gruppen en fremtrædende tilstedeværelse i denne region og er i stand til at tilbyde en bred vifte af produkter – lige fra undersøiske og underjordiske HV og MV kabelsystemer til specialiserede industri- og telecom kabelløsninger samt kabling til byggeri.

Læs mere på www.Eksa.eu hjemmeside

Find alle vores øvrige nyheder her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere