04.09.2020  |  EL  |  Branchen

Prysmian forbedrer sin FTSE4Good Index placering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Specielt med hensyn til bæredygtighed og CSR

Prysmian Group har forbedret sin placering på FTSE4Good Index-serien, med en score på 4.0/5.0 fra 3.9/5.0 i 2019. Gruppen har især opnået en betydelig fremgang inden for miljømæssig bæredygtighed, ved hjælp af et nyt sæt 3-årige mål (2020-2022) inden for rammerne af EU's SDG bæredygtige udviklingsmål. Gruppen har været en del af FTSE4Good Index siden 2015.

Koncernens målsætning er især at bringe procentdelen af omsætning fra CO2 lave produkter op til 50% inden 2022. Derudover er undersøiske- og underjordiske kabelsystemer til transmission og distribution, kabler til vedvarende energi samt fiberoptiske kabler af strategisk betydning for energiomstillingen og en grøn økonomi.

Koncernen vil også fokusere ekstra på bæredygtigheden af dets drift og forsyningskæde, med et løfte til 2022 om at reducere CO2-udledningen og energiforbruget med henholdsvis 2-3% og 3% samtidig med, at andelen af ​​genanvendt affald hæves til 66%.

For den sociale dimension er Prysmian målsætning at øge procentdelen af ​​kvinder i ledende stillinger til 18% og kvindelige tjenestemænd til 40% ved hjælp af koncernens Side by Side Program. I 2020 lancerede virksomheden en ny aflønningspolitik, der binder bonusser til opnåelse af kortsigtede bæredygtighedsmål for at integrere ESG (miljø, social, ledelse) endnu tættere til dets forretningsstrategier.

Læs mere om alle de bæredygtige indekser som Prysmian Group er rangeret på.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere