12.06.2018  |  EL  |  El-materiel

Prysmian gennemfører erhvervelsen af General Cable

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til 30 USD pr. aktie i kontanter

07 Jun 2018

Milano, Italien & Highland Heights, Kentucky, USA

Prysmian Group (BIT: PRY) og General Cable Corporation (NYSE: BGC) meddelte i går, at Prysmian har gennemført sin overtagelse af General Cable.

I henhold til betingelserne i fusionsaftalen indgået mellem parterne den 3. december 2017 har Prysmian Group erhvervet alle de udestående aktier i General Cable's fællesbeholdning for 30 USD pr. aktie i kontanter.

Med afslutningen af transaktionen er General Cable blevet et privatejet selskab, og derfor vil dets aktier ikke længere blive noteret på NYSE eller på noget andet offentligt marked.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere