09.03.2018  |  EL  |  El-materiel

Prysmian Group koncern 2017 årsresultat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Globalt omsætning for 7,9 mia. euro

  • Justeret EBITDA € 733 millioner (+ 3,1 %)
  • Højere profitmargin for Energy Projects (17,8 %) og Telecom (17,0 %)
  • Finansiel nettogæld forbedret til € 436 millioner
  • Foreslået udbytte € 0,43 pr. aktie
  • Foreslået kapitalforøgelse på € 500 millioner

Bestyrelsen i Prysmian S.p.A. har gennemgået og godkendt selskabets konsoliderede årsregnskab og separate finansielle pressemeddelelse for 2017.

"Regnskabsåret 2017 er lukket og den samlede omsætning udgjorde € 7.901 millioner. Med et stabilt salg og et forbedret 4. kvartal, er det i overensstemmelse med forventningerne”, forklarede Valerio Battista, Prysmian Group CEO.

Lønsomheden er steget, med et justeret EBITDA på € 733 millioner, via en markant forbedring af overskudsmargin for de største værdiskabende segmenter Energy Projects og Telecom. Den robuste ordreindgang for søkabler og -systemer på omkring € 1 milliard bekræfter koncernens teknologiske og markedsledende position. Vi har vundet vigtige projekter, såsom kabler til de første havvindmølleparker i Frankrig og IFA2 forbindelsen mellem Storbritannien og Frankrig.  Vækst i profitmargin for Energy Projects er blevet fremmet takket være nye installationsfartøjer, der forbedrer projektgennemførelse. Telecom området oplever fortsat en stærk efterspørgsel efter optiske kabler, grundet udvikling af bredbåndsnet og investeringer til 5G.

Disse positive resultater har gjort det muligt for os at nå vores vejledende målsætning for 2017. Herved er vi i stand til at tilbyde vores aktionærer et udbytte på € 0,43 pr. aktie. Med henblik på fremtiden, ser vi med tilfredshed på, at General Cables aktionærer har godkendt koncernens købsforslag og bekræfter vores forventning om at lukke transaktionen inden for tredje kvartal af 2018. En kapitalforhøjelse på € 500 millioner, der har til formål at opretholde tilstrækkelig finansiel fleksibilitet for selskabet, vil blive forelagt vores aktionærers godkendelse”, afslutter Valerio Battista.

Læs den fulde pressemeddelelse på engelsk.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere