12.04.2019  |  EL  |  El-materiel

Prysmian har demo-testet sin TECSUN kabler ude hos kunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at vise at Ikke alle kabler er ens

Prysmian Group Denmark har været på besøg hos sine kunder i Danmark for at demo-teste sine TECSUN solcellekabler op i mod konkurrerende kabler. Til formålet havde Prysmian indkøbt et mobilt vejrbestandigheds testkammer, der kan udsætte fotovoltaiske kabler for en ekstrem aldringseffekt på kort tid.

Kabelprøver anvendt i testkammeret blev udsæt for 60-80% fugtighed, 0,04 ppm Ozon, 900-100 nm UV og opvarmet til 90°C i 15-20 minutter, hvilket svarer til 15-20 år levetid med skandinaviske vejrbetingelser. Vejrkammertesten blev udført indendørs foran kunder på halogenfrie fotovoltaiske kabler, som kun afgav meget lidt lugt eller røgudvikling, men meste fordampet vand.

Markante forskelle

Efter 15 minutters påvirkning var forskellene mellem høj- og lavkvalitets solcellekabler markante, og vi var glade for at vise vores kunder, at TECSUN kabler overgår de fleste andre konkurrerende solcellekabler. Vejrkammertesten fremhævede de mest almindelige fejl ved solcellekabler kabler såsom:

  • Krympning: Gør at kablet sidder løst eller mister forbindelsen til stikket
  • Sprækker: I yderkappen eller isolering med risiko for kortslutning
  • Adskillelse: Mellem yderkappen og isolering med risiko for vandskader på kabel og udstyr

Efter vejrkammertesten forklarede vi forskellen mellem TÜV og VDE certificering til solcellekabler, hvor sidstnævnte er langt strengere med højere krav. TECSUN er så vidt vi ved, også de eneste fotovoltaiske kabler med VDE godkendelse.

Vores anbefalinger og produkter

Vi anbefaler 10 vigtige ting, som du bør vide, før du vælger et fotovoltaisk kabel til installation af dine solpaneler. Download vores Guide her.

Eller find alle vores TECSUN kabler til solcelleparker her på hjemmesiden eller download vores komplette katalog til solcelleanlæg.

For teknisk support eller forespørgsler venligst kontakt vores sælger Kim Laursen på mobil +45 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere