11.02.2019  |  EL  |  Energi

Prysmian involveret i opgraderingen af Washington, D.C. områdets transmissionsnet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nøglefærdigt projekt til en samlet værdi af $ 190 millioner

Prysmian Group North America vil være involveret i et flerfaset projekt til opgradering af Washington D.C områdets transmissionsnet til en samlet værdi af $ 190 millioner. Første fase af projektet, til en værdi af $ 13 millioner, er allerede aftalt og skal udføres i 2019. Hertil skal koncernen levere 340 kilometer højspændingskabler og PRY-CAM services.

Washington D.C. (District of Columbia), der dækker et areal på 177 km2, har oplevet en dramatisk befolkningsvækst og er pr. 2018 oppe på hele 700.000 indbyggere, hvilket forårsager en stigende efterspørgsel efter pålidelig elforsyning. Hele projektet forventes færdigt i 2026.

”Opgraderingsprojekt vil forbedre elnettets pålidelighed ved at reducere risikoen for vejrrelaterede nedbrud samt udvide netværkskapaciteten til at understøtte ​​vedvarende energikilder. Som fortaler for underjordisk infrastruktur er vi stolt over at være involveret i dette fremsynede opgraderingsprojekt", udtaler Massimo Battaini, CEO for Prysmian Group North America.

Det nøglefærdige projekt involverer design, planlægning, indkøb, installation og idriftsættelse af underjordiske HV kabelsystemer, som omfatter godt 100 kilometer XLPE-isolerede 230 kV kabler, 200 kilometer XLPE-isolerede 69 kV kabler samt relateret kabeltilbehør og netværkskomponenter. Kablerne vil blive fremstillet på Prysmians fabriksanlæg i Abbeville South Carolina.

Derudover omfatter projekt også levering af et integreret overvågningssystem, baseret på koncernens proprietære og revolutionerende PRY-CAM teknologi til tilstandsvurdering og asset management, der kan overvåge alle vigtige parametre i et elektrisk system, såsom akustisk vibration, partielle udladninger, temperatur med videre. Endeligt er Prysmian også ansvarlig for service og vedligeholdelse, herunder kappeprøvningsoperationer, manhole inspektioner og spændingsafprøvningsaktiviteter.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere