30.10.2020  |  EL  |  Branchen

Prysmian kabler 227 MV vindmøllepark i Australien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som underleverandør til Vestas

Prysmian Group Australien er udvalgt som kabelleverandør til Collector Wind Farm, en 227 MWh landbaseret vindmøllepark, der i øjeblikket anlægges af Vestas langs Cullerin Range i New South Wales - Southern Tablelands i Australien. Placeringen er valgt, fordi området er en af de mest blæsende regioner i NSW der tillige har god adgang til elnettet.

Det er Ratch Australia, der tilbage i 2013 opnåede tilladelse til at anlægge en vindmøllepark, der vil bestå af 54 Vestas V117 4.2 MV turbiner på hver 125 tons og et vingefang på 57 meter. Parken forventes at producere cirka 528 GWh årligt svarende til 80.000 husstandes gennemsnitlige elforbrug.

Prysmian har allerede leverede over 127 kilometer 33 kV kabler til projektet, som skal stå færdigt til udgangen af 2021.

Læs mere om Collector Wind Farm her

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere