01.08.2018  |  EL  |  El-materiel

Prysmian lancerer fremstillingsuddannelse for værkfører og operatører

Indhold fra partner Hvad er dette?

På 11 fabriksanlæg i Europa

Build the Competencies - er hvad Prysmian har navngivet sin første professionelle fremstillingsuddannelse for værkfører og maskinoperatører i Europa. Uddannelsen er struktureret i stil med koncernens Manufacturing Academy og har til formål at træne værkfører og operatører i teoretisk og praktisk indhold vedrørende Lean Manufacturing, Quality Systems og Industrial Efficiency, som kan hjælpe dem med at sikre fremskridt på diverse fabriksanlæg. Uddannelsen foregår på lokalt sprog på i alt elleve fabriksanlæg i Tyskland, Ungarn, Rumænien, Tjekkiet og Slovakiet. Undervisningen ledes af regionens bedste eksperter og medarbejdere.

”Disse produktionseksperter er meget engageret, og bidrager til dette initiativ på en utrolig værdifuld måde. Vi har meget lignende maskiner og bruger de samme materialer som vores konkurrenter, så forskellen kommer fra medarbejdere såsom operatører, værkfører og eksperter, der deler deres viden og opbygger kompetencer ", udtaler Carlos Fernandez, Industrial and Quality Director CEE hos Prysmian Group.

Det første modul om Lean Manufacturing har allerede fundet sted i Schwerin (Tyskland), Kistelek (Ungarn), Slatina (Rumænien), Velke Mezirici (Tjekkiet) og Presov (Slovakiet). Ved udgangen af ​​september vil alle tre undervisningsmoduler være afviklet og uddannelsen afsluttes med en officiel graduation på koncernens Manufacturing Academy i Mudanya.

"Vi har gjort meget i Prysmian med hensyn til uddannelse de seneste 5 år, men vi manglede at afvikle en fremstillingsuddannelse for operatører. Uddannelsen har vist sig at være yderst relevant, da vi kommer tilbage til første trin i vores forsyningskæde, nemlig mennesker og maskiner. Endnu mere spændende har det været, at skulle håndtere forskellige sprog og være i stand til at tilpasse indholdet til de forskellige kulturer”, afslutter Peter Durante, VP HR & Organization CEE hos Prysmian Group.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere