02.11.2020  |  EL  |  Branchen

Prysmian og Umicore forpligter sig til at benytte 100% bæredygtigt Germanium

Indhold fra partner Hvad er dette?

Og forbedre bæredygtigheden for fremstilling af optiske fibre

Prysmian Group og Umicore deltog den 26.oktober i "2020 World Optical Fiber and Cable Virtual Conference" med en fælles meddelelse om at styrke deres partnerskab omkring brugen af ​​100% bæredygtigt germanium til produktion af optiske fibre.

Umicore er en global materialeproducent og begge virksomheder spiller en nøglerolle i skiftet mod en kulstoffattig økonomi, som bidrager til energiomstillingen. Optiske fibre er en væsentlig del af bredbåndsnettet til digitalisering af samfundet og økonomien.

Silicium Tetrachlorid (SiCl4) og Germanium Tetrachlorid (GeCl4) er de vigtigste råmaterialer til fremstilling af optisk fibre, hvor Germanium bruges til at kontrollere brydningsindekset for den optiske fiber. Stoffet kan ikke betegnes som et sjældent metal, men udvindes primært i Kina og Rusland.

”I henhold til vores koncernmission, er vi forpligtet til at udvikle optiske fiberkabler og teknologier der understøtter digitalisering og dekarbonisering. Bæredygtighed er derfor effektivt integreret i vores forretning og repræsenterer en strategisk mulighed, der skal forfølges sammen med vores kunder og leverandører, ” udtaler Eric Stoltz, Vicepræsident for Optical Fiber Business Unit hos Prysmian Group.

”Hos Umicore er vi forpligtet til principperne om bæredygtig forsyning, og vi søger løbende muligheder for yderligere at reducere det miljømæssige fodaftryk for vores aktiviteter. Den 100% bæredygtige løsning udviklet til Prysmian, optimerer mulighederne og udvider kapaciteten for germaniumgenbrug, til at omfatte germanium som et biprodukt fra fremstilling af metaller. Herved vil Umicore være i stand til at reducere vores årlige CO2-udledning med 60% svarende til årlig udledning fra 6.800 benzinbiler,” forklarede Pieter Arickx, Commercial Manager hos Umicore.

Umicore og Prysmian har samarbejdet i mange år om genbrugsløsninger, og dette tiltag viser, hvor vigtigt det er at gøre en særlig indsats for at forbedre hele forsyningskæden og dermed miljøet.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere