20.08.2020  |  EL  |  Branchen

Prysmian sagsøger telecom konkurrent for patentovertrædelse for at beskytte sine R&D investeringer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Innovation er nøglen til udvikling af bredbåndsnetværk

Prysmian Group har indledt to retssager mod et konkurrerende selskab inden for telecom kabler. Som ledende producent har koncernen forpligtet sig til at udvikle og levere innovative produkter for at fremtidssikre bredbåndsnetværk. Koncernen har de seneste år gennemført intense R&D-aktiviteter i kraft af store investeringer, og dens telecomkabler kan nu prale med en brancherekord for højeste fibertæthed og antal innovative patenter til optisk kabelteknologi.

For at beskytte koncernens teknologier og investeringer mod enhver uautoriseret brug af dets patenter, har Prysmian indledt patentovertrædelses retsager relateret til uautoriseret brug af Prysmians europæiske patenter EP1668392 B1 ("EP '392") og EP 2390700 B1 ("EP' 700" ) i Tyskland. De to klager blev indgivet til Münchens Landsret.

Det europæiske patent EP 392 vedrører optiske telekommunikationskabler og især et optisk telekommunikationskabel med en meget reduceret diameter. Det europæiske patent EP 700 vedrører telekommunikationskabler med optiske fibre, især bundtede kabelenheder, der indeholder optiske fibre.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere