22.10.2020  |  EL  |  Branchen

Prysmian samarbejder med Elektrikere uden Grænser i Amazonas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med elektrificering af skoler og et sundhedscenter

Prysmian Group har samarbejdet med den franske NGO Elektrikere uden Grænser (Électriciens Sans Frontières) om elektrificering af flere skoler og et sundhedscenter i den bolivianske Amazonas gennem installation af solcelleanlæg.

Prysmian Group har sponsoreret det frivillige arbejde med elektriske installationer og idriftsættelse af 12 skoler, 3 lærerhjem og et sundhedscenter til urbefolkningen i Pilón Lajas-distriktet i den bolivianske Beni-region – midt i Amazon. Pilón Lajas Biosphere Reservat ligger 350 km nordvest for La Paz og 50 km vest for San Boja og dækker et 400.000 hektar område.

Projektet har to overordnede hovedformål. At give lokalbefolkningen adgang til elektricitet samt at træne dem i korrekt brug og drift af faciliteterne. Aktiviteterne, som blev udført i april og maj måned, vil understøtte den fremtidige uddannelsesmæssige, sundhedsmæssige og økonomiske udvikling i byerne San Luis Grande, San Luis Chico, San Bernardo, Corte, Bisal, Gredal, Carmen Florida, Asunción, Embocada del Quiquibey, Charque, Real Beni og San Antonio de Sani.

Fra et teknisk synspunkt har elektrificeringen været baseret på implementering af ​​solcelleanlæg, der består af solpaneler, spændingsregulatorer, batterier, invertere og beskyttelse samt naturligvis ledningsføring og installation af stikkontakter, fatninger og elpærer.

Projektet havde også lokal støtte fra forskellige organisationer såsom SERNAP (National Service of Protected Areas) og Regional Council of Tsimanes and Mosetenes (CRTM). Prysmian Group takker alle de mennesker og enheder, der har gjort dette solidaritetsinitiativ muligt.

Læs mere om Elektrikere uden Grænser her.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere