13.12.2019  |  EL  |  Branchen

Prysmian sikrede sig tre store fiberoptiske søkabel ordre i 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til Danmark, Norge og Chile

Prysmian Group sikrede sig i 2019 tre store fiberoptiske søkabel ordre, hvilket beviser, at koncernen er på vej tilbage på dette marked, efter erhvervelsen af General Cable.

Det første projekt, som allerede er leveret succesfuldt, er et undersøisk telekommunikationssystem til at forbinde Ula og Yme olieplatforme i Nordsøen til Norges fastland ved Ergesund. Kontrakten hertil blev tildelt af dansk/engelsk ejet Tampnet AS og inkluderede design og levering af et 280 kilometer langt fiberoptisk søkabel inklusiv alt relateret tilbehør.

Det andet projekt er tildelt af færøske SHEFA til udvikling af et undersøisk telekommunikationssystem til at forbinde olieplatformene Halfdan og Tyra i den danske del af Nordsøen til Fanø (Danmark).  Koncernen vil være ansvarlig for design og levering af det 260 kilometer langt fiberoptisk søkabel inklusive alt relateret tilbehør. Kablet er under produktion, og levering er planlagt til ​​april 2020.

Det tredje projekt, som er et 3.550 kilometer repeaterless fiberoptisk søkabel, er i henhold til tidsplanen allerede succesfuldt produceret og leveret til Prat Project i Chile. Kontrakten blev tildelt af chilenske teleoperatør Gtd Teleductos SA tilbage i februar 2019 og selve installationen forventes afsluttet inden 2. kvartal 2020.

Produktionsanlægget, der er ansvarlig for fremstilling af kablerne til de tre ovennævnte ordre, er koncernens avancerede fiberoptiske søkabelfabrik i Nordenham (Tyskland).

”Disse tre projekter bekræfter Prysmian Group som en foretrukken partner til levering og installation af undersøiske telekommunikationskabler og -systemer, takket være vores projektudførelsesevne og imødekommelse af branchens behov,” udtaler Ashutosh Bhargava, Head of Submarine Telecom Business Unit hos Prysmian Group.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere