02.10.2019  |  EL  |  Energi

Prysmian sikrer en kontrakt om sø- og landkabel vedligeholdelse fra TenneT

Indhold fra partner Hvad er dette?

3-årig serviceaftale om reaktiv vedligeholdelse af HVAC og HVDC kabelsystemer

Prysmian Group har opnået en vigtig milepæl for det PowerLink løsninger, der sigter mod at levere omfattende projektinstallation og vedligeholdelses services til undersøiske og underjordiske HVAC og HVDC kabelsystemer.

Koncernen er netop blevet tildelt en 3-årig serviceaftale af den hollandske-tyske netoperatør TenneT for reaktiv vedligeholdelse af dets HVAC og HVDC sø- og jordkabelsystemer.

”Vi er glade for at støtte TenneT i at opfylde deres asset management strategi, der har til formål at reducere nedetid til et minimum af aktivernes levetid og dermed de samlede omkostninger ved ejerskab. Kontrakten bekræfter Prysmians ledende rolle som en one-stop-shop løsning til elforsyningen,” udtaler Raul Gil, VP Submarine Business Unit hos Prysmian Group.

Prysmian stiller med erfarne og kvalificerede specialister til muffesamling samt avanceret udstyr og værktøj til egne HVDC og HVAC kabelsystemer, inden for en garanteret periode og fastsatte priser. Nogle af de projekter, der er inkluderet i serviceaftalen, er BorWin2, BorWin3, DolWin3, SylWin1, HelWin1 og HelWin2.

Kontrakten er en del af de asset management services som ​Prysmian PowerLink tilbyder til kritiske kabelforbindelser, der tillige omfatter installationprojektledelse og reparation.

Se mere om Prysmian Asset Management Service i denne video

Læs mere om PowerLink her

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere