19.06.2018  |  EL  |  El-materiel

Prysmian skal leverer søkabelforbindelse til Borssele III & IV havvindmøllepark i Nordsøen

Indhold fra partner Hvad er dette?

175 km inter-array 66 kV kabelsystem

Prysmian Group er blevet tildelt en kontrakt af Van Oord Offshore Wind B.V. til udvikling af et undersøisk inter-array kabelsystem til forbindelse af Borssele III & IV havvindmølleparker, beliggende i Borssele vindmøllezonen, en hollandsk Exclusive Economic Zone (EEZ) cirka 22 kilometer fra kystbyen Zeeland (Holland). De to havvindmølleparker forventes at generere en samlet årlig kapacitet på 3.200 GWh.

Prysmian vil være ansvarlig for design, fremstilling, levering og testning af 175 kilometer 66 kV 3-leder kabler med XLPE isolering i forskellige tværsnit og inklusiv alt relateret tilbehør. Alle kabler vil blive produceret på koncernens fabriksanlæg i Pikkala, Finland og skal efter planen leveres i begyndelsen af ​​2020.

"Denne kontrakt bekræfter vores ledende rolle i udviklingen af ​​havvindmølleparker i Europa. Hvad angår et voksende marked for overlegne inter-array projektkompetencer og kundetilpassede løsninger med høj ydeevne," udtaler Hakan Ozmen, EVP for Projects hos Prysmian Group.

Projektet vil sikre bæredygtig og CO2 venlig elektricitet til mere end 825.000 husstande i Holland, som del af en bredere energiplan støttet af den hollandske regering. Inden 2023 er målet at, vedvarende energi skal udgøre 16 procent af den samlede elproduktion.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere