18.02.2020  |  EL  |  Energi

Prysmian støtter Terna med udvikling af Italiens elforsyningsnet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Prysmian vinder to kabel opgraderingsprojekter

Prysmian Group har efter et offentlig udbud underskrevet en aftale med Terna Rete Italia S.p.A - et datterselskab af Terna, om levering af to vitale elforsyningssystemer.

I henhold til den første kontrakt til en værdi af € 50 millioner (inklusive sikkerhedsomkostningerne) vil Prysmian Group være ansvarlig for udviklingen af ​​en 150 kV HVAC-forbindelse mellem Zuel og Somprade transformer stationer i provinsen Belluno. Installationen er planlagt at være færdig i 2020 forud for alpint verdensmesterskabet i Cortina til 2021.

Den anden kontrakt er til udvikling af et 150 kV HVAC-kabelsystem til forbedring af ydeevnen og pålideligheden af ​​elforsyningen i Syditalien. Rammeaftalen er værd på 26 millioner euro med en mulighed for yderligere 26 millioner euro.

”Vi er stolte af at støtte Terna med vigtige projekter til opgradering af Italiens elnet ved hjælp af vores store sortiment af produkter, teknologier og ekspertise udviklet gennem mange års erfaring på internationalt niveau,” udtaler Carlo Scarlata, CCO for Italien hos Prysmian Group.

Kablerne til begge projekter vil blive fremstillet på koncernens fabrikker i Pignataro Maggiore (Italien) og Gron (Frankrig).

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere