14.06.2022  |  EL  |  El-materiel

Prysmian Sustainability Week nærmer sig !

Indhold fra partner Hvad er dette?

En række af online og interaktive foredrag

Prysmian lancerer en hele uge med fokus på bæredygtighed fra 21-25.juni 2022 – hvor investorer, interessenter, partnere, leverandører, gæster og ansatte kan deltage.

Registrer dig her.

I løbet af ugen, vil vi dele vores visioner og prioriteter samt præsentere vores bæredygtige forpligtelser og initiativer. Alle foredrag har til formål at engagere vores interessenter, indsamle synspunkter og forstå deres behov og forventninger til virksomheden.

Alle events vil blive afholdt som online og interaktive foredrag med fokus på klima og emission (tirsdag), sociale aspekter (onsdag), innovation og digitalisering (torsdag) samt genanvendelse (fredag).

Mandag er kickoff dag med indlæg fra ledelsen, hvor CEO Valerio Battista og eksterne speakers vil give en omfattende opdatering om forretningstendenser og de strategier, som Prysmian Group følger med hensyn til bæredygtighed.

Se den fulde agenda i forbindelse med registrering.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere