05.08.2019  |  EL  |  Branchen

Prysmian tildeles søkabelkontrakt til Kust Zuid 3 & 4 havmølleparker i Holland

Indhold fra partner Hvad er dette?

66 kV inter-array kabelsystemer

Prysmian Group er blevet tildelt et kontrakt af Vattenfall, til levering af undersøiske inter-array kabelsystemer til Kust Zuid III og IV havmølleparker i Holland. Kontrakten kommer efter, at Vattenfall opnåede tilladelse til at udvikle disse ikke-subsidierede vindmølleparker.

Projektet er en vigtig tilføjelse til Prysmians voksende portefølje af 66 kV inter-array kabelsystemer i forlængelse af Borssele III & IV, Hornsea 2 og Provence Grand Large.

Prysmian skal designe, teste og levere 172 kilometer 66 kV XLPE-isolerede inter-array kabler med tilbehør til forbindelse af de 76 møller. Kablerne vil blive produceret i Nordenham (Tyskland) med levering i 2022.

Kust Zuid 3 & 4 havmølleparker vil tilsammen have en 760 MW kapacitet, nok til at forsyne mere end en million hollandske husstande. Projektet er del af en bredere energiplan, som støttes af den hollandske regering, der sigter mod at gøre 16% af landets samlede energiforbrug bæredygtigt til 2023.

Find flere oplysninger om Prysmains produktsortiment til offshore vindmøllebranchen på vores koncern hjemmeside eller download vores 66kV inter-arry brochure hertil.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere