01.10.2021  |  EL  |  El-materiel

Prysmian udstiller på Intersolar 2021 i München

Indhold fra partner Hvad er dette?

Besøg os i Hal A5 på stand 536

Intersolar Exhibition finder sted fra 6-8 oktober 2021 i München, Tyskland. Efter en periode på 2 år uden at kunne mødes personligt, er vi glade for at kunne fysisk fremvise vores produkter og mødes med vores kunder.

Udover at producere solcelle (fotovoltaiske) kabler til ethvert applikationsbehov, enten nedgravet eller permanent nedlagt i vand - producerer koncernen også alle typer mellemspændingskabler, jordingskabler og lavspændingskabler samt data og fiberkabler til kontrol og overvågning af solarparker. Kort og godt vi har hele kabelpakken til solenergiproduktion. Fiind alle vores kabler på vores danske hjemmeside.

Vores fotovoltaiske kabel TECSUN har været på markedet siden 2003 og er et synonym for kvalitet, sikkerhed og pålidelighed. Mere end 1.5  mio. kilometer kabel er produceret på koncernens fabrik i Tyskland og installeret rundt om i verden under forskellige klimatiske forhold, uden at modtage nogen klager

TECSUN er specieltudviklet til DC systemer i solcelleanlæg med et normalt temperaturområde fra -40°C til +90°C under alle miljøforhold. Kablet kan tillige fungere i op til 20.000 timer ved en maksimal ledertemperatur på op til 120°C. TECSUN er fuldt kompatible med den relevante industristandarder EN 50618 og certificeret i henhold til både TÜV, og VDE. 

Download vores komplette kabelkatalog til det danske marked eller vores TECSUN brochure her.

Kom forbi og besøg os i Hal A5 stand 536 hvor du også kan møde vores danske sælger Kim Laursen eller fastsæt en aftale med ham på forhånd.

For yderligere information eller forespørgsler venligst kontakt Kim Laursen på telefon +45 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere