29.03.2021  |  VVS  |  Intelligente installationer

PSMP-pakke: Alpha gulvvarme - færdigkodet i én pakke

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu bliver det ikke nemmere for dig som installatør at installere Pettinarolis intelligente Alpha gulvvarmesystem. Vi har nemlig samlet hele systemet i én pakke på ét VVS-nummer - færdigkodet og klar til brug!

Skal du montere Pettinarolis Alpha gulvvarmesystem, kan du med fordel gøre brug af vores PSMP-pakkeløsning. Pakken indeholder nemlig alle de Alpha komponenter, du skal bruge - fra 2 til 9 kredse og det hele på ét VVS-nummer. Som en ekstra bonus har vi sørget for indkodning og montering af telestater i styreboksen. Så skal du bare tage systemet ud af pakken og op på væggen, montere telestaterne på fordelerrøret og sætte strøm til. 

Udforsk Alpha gulvvarmesystemet>>

Ét produkt - Ét VVS-nummer

Fordelen ved at gøre brug af pakkeløsningen er, at du er sikker på at få alle komponenter med ved bestillingen samt faktureringen. Det sparer dig for en masse tid og gør hele processen overskuelig og nem. Samtidigt sparer du også tiden på indkodningen og mindsker risikoen for fejlindkodning ved at lade os klare det. 

PSMP-pakken består af 1 styk Alpha styreboks 6 eller 10 zoner, digitale rumtermostater i hvid samt 230V telestater. Vælg en pakke fra 2 til 9 kredse og få det hele på ét nummer. 

Vis mig PSMP-pakken>>

Det har aldrig været nemmere at installere Pettinaroli Alpha gulvvarme!

Vælg den rigtige gulvvarmepakke

Udover PSMP-pakken har vi også andre pakkeløsninger, som gør det nemt at installere vores Alpha gulvvarmesystem. 

Se alle vores pakkeløsninger>>

Vælg for eksempel PS-pakken, hvis du ønsker at montere Alpha gulvvarmesystemet, men gerne vil sørge for indkodningen selv. Med PS-pakken modtager du nemlig de samme komponenter som i PSMP-pakken, men uden at være indkodet. Så får du stadig alle de komponenter, du skal bruge, i én pakke og på ét VVS-nummer fra 2 til 9 kredse.

Læs mere om PS-pakken>>

Mangler du også en shunt, anbefaler vi at du bruger vores SKS-pakke. Denne pakke består af vores komplette KVIKSHUNT 3/4" samt Alpha gulvvarmesystemet 2 til 9 kredse - det hele på ét nummer. Vil du fortsat gerne have, at vi sørger for al indkodningen, kan du kombinere SKS-pakken med vores IP+ service>>.

Udforsk SKS-pakken>>

Vil du vide mere om vores gulvvarmeløsninger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 6341 0900 eller sende en mail på info@pettinaroli.dk

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere