13.07.2020  |  VVS  |  Byggeri

PURUS – Så er det sikkert og vist og endda igen helt lovligt.

Indhold fra partner Hvad er dette?

og derved kan vi så mane til jorden det som mange går og siger og tror at det skulle være ulovligt at bruge rammen på PURUS MaxiFlex produkterne.

PURUS – Så er det sikkert og vist og endda igen helt lovligt.

– og derved kan vi så mane til jorden det som mange går og siger og tror, at det skulle være ulovligt at bruge rammen på PURUS MaxiFlex produkterne.

Man kan i dag enten vælge at forhøje et for lavt monteret afløb med op til 3 rammer
( 30 mm ) eller forhøje et eksisterende MaxiFlex afløb ved renovering.

Som det har været kotyme for de sagkyndige at give en K3 i forbindelse med brugen af en ramme er dette ikke et issue mere med den nye godkendelse, så fremtidige byggerier hvor rammen er brugt på PURUS MaxiFlex produkterne går vvs’er og kunden nu fri og derved slipper for en K3.

Vi skal selvfølgelig præcisere at brugen af vore rammer kun er en nødløsning, udskiftning af afløbet er selvfølgelig at fortrække med mindre dette ikke kan lade sige gøre.

Godkendelsen kan hentes her

Ser flere produkter på www.purus.dk

PURUS A/S +45 4616 1919 | info@purus.dk | Ejby industrivej 40 DK-2600 Glostrup

Mere fra Purus

Purus

purus.dk

  • info@purus.dk
  • +45 4616 1919
  • Ejby Industrivej 40 DK-2600 Glostrup

VAREMÆRKER MED STÆRKE POSITIONER Purus gruppen er en af Skandinaviens førende producenter af produkter til badeværelse og køkken, og de vigtigste produkter er,  gulvafløb, vandlåse, industriafløb, indendørs afløb, rustfrit stål interiør og sanitet. Purus´ stærke position på det nordiske marked er…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere