07.07.2020  |  VVS  |  Sanitet

PURUS afløbsrender til køkken og industri.

Indhold fra partner Hvad er dette?

PURUS tilbyder et bredt udsnit af afløbsrender til køkken og industri. Render med både form & funktion. Bruges i flere miljøer, f.eks. passager, bad, brus, spa-indretninger, storkøkkener, sygehuse, laboratorier, industri & garager.

PURUS tilbyder et bredt udsnit af afløbsrender til køkken og industri.

Render med både form & funktion. Bruges i flere miljøer, f.eks. passager, bad, brus, spa-indretninger, storkøkkener, sygehuse, laboratorier, industri & garager. Tilpasset forskellige gulvtyper, f.eks. beton-, epoxy-, vinyl- og klinkegulv.

PURUSRENDEN 100
Smal rende med høj kapacitet

Purus er en unik leverandør på markedet og tilbyder en 100 mm bred rende som standard i sit sortiment, som desuden har høj gennemløbskapacitet. Den er fremstillet til miljøer som kræver gennemtænkt indretning og produktdesign men som også stiller krav på funktionalitet og holdbarhed. Storkøkkener, sygehuse, spa og svømmehaller, garager og forskellige industrimiljøer er eksempler på hvor Purusrenden 100 udmærker sig.
Purusrenden 100 er et økonomisk produkt fremstillet for at minimere prisen og samtidigt give et løft til konstruktion, hygiejne og design. Udløbshuset findes også i plast, hvilket også gør Purusrenden 100 unik.

PURUS kanalsystem
Komplet efter kundens behov

Purus kanalsystem er en økonomisk og effektiv løsning for afvanding af større flader i kommercielle applikationer som stiller høje krav til slitage, belastning, hygiejne og funktion.

Purus kanalsystem består af et antal komponenter som sættes sammen i forskellige længder til et komplet kanalsystem, helt efter kundens behov.

Rendens konstruktion klarer høje belastninger (op til 12500kg), hvilket indebærer at trucks og pallevogne kan køre over uden at beskadige risten, brønden eller kanalsystem.

PURUSRENDEN 200

Standard gulvrende, general anvendelse til alle gulvtyper. Purusrenden 200 har en ristbredde på 200 mm. Findes i 3 belastningsklasser.

PURUSRENDEN 300

Standard gulvrende, generel anvendelse til alle gulvtyper. Purusrenden 300 har en ristbredde på 300mm. Findes i 3 belastningsklasser. Høj kapacitet.

STORKØKKENRENDE

Rende med udløb i midten. Findes i forskellige længder og bredder. Anvendes f.eks. i storkøkkener, levnedsmiddelindustrien eller andre områder hvor store vandmæng­der afledes.

INDUSTRI- & VASKERUM

Kommerciel gulvbrønd med integreret vandlås, til anven­delse hvor hygiejne krav ikke er høje. Perfekt til industri­lokaler, garage mm. Leveres med L15 skridsikker rist i stør­relserne 300x300 mm og 300x500mm. 150/200mm dyb. Kan sættes sammen med sandfang. Vaskerumsbrønden er udstyret med krog til risten.

KUNDETILPASSET GULVRENDE

De tidligere nævnte gulvrender og gulvbrønde kan natur­ligvis fremstilles til valgfrie formål. Skal du bruge 20 meter lang Purusrende 200? Skal du bruge et ekstra udløb, for at øge kapaciteten? Skal du bruge en meget dyb og bred rende eks. til en vaskehal med sprinklersystem?

Vi leverer!

For yderligere information www.purus.dk eller info@purus.dk, telefon +45 4616 1919

Mere fra Purus

Purus

purus.dk

  • info@purus.dk
  • +45 4616 1919
  • Ejby Industrivej 40 DK-2600 Glostrup

VAREMÆRKER MED STÆRKE POSITIONER Purus gruppen er en af Skandinaviens førende producenter af produkter til badeværelse og køkken, og de vigtigste produkter er,  gulvafløb, vandlåse, industriafløb, indendørs afløb, rustfrit stål interiør og sanitet. Purus´ stærke position på det nordiske marked er…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere