19.11.2020  |  VVS  |  Sanitet

PURUS - Engagement, mod & ansvar.

Indhold fra partner Hvad er dette?

I 75 år har vi hos Purus arbejdet med at udvikle produkter, der leder vand. Jordens vand forbruges ikke. Det lånes, bruges og returneres til den evige cyklus af vand. Derfor er vi stolte over at kunne levere hundreder af tusinder af gulvafløb hvert år.

PURUS - Engagement, mod & ansvar.

I 75 år har vi hos Purus arbejdet med at udvikle produkter, der leder vand.
Jordens vand forbruges ikke. Det lånes, bruges og returneres til den evige cyklus af vand.
Derfor er vi stolte over at kunne levere hundreder af tusinder af gulvafløb hvert år.

VEJEN TIL SUCCES
Det produkt, der i høj grad har bidraget til succesen for BLS Industries, og som er tættest knyttet til gruppen, er gulvafløbet, et produkt, der i dag er en selvfølge i ethvert hjem.

Efter flere opkøb lander vi i 1945 i Sjöbo og købet af Sjöbo jernstøberi, der oprindeligt fremstillede rørdele.
Ti år senere indledte den daværende administrerende direktør Bengt Spånberg et samarbejde med bygherre Harry Karlsson, der havde været i USA og lært sig de seneste udviklinger på gulvafløbene i den nye æra. Han kaldte sin idé Purus (latin for renhed).

Se den historiske video om Sjöbo Bruk

Oprindeligt fremstillede Sjöbo Bruk Purus-afløbet i støbejern, og i slutningen af ​​70'erne skiftede de til at fremstille afløbet i plast. I løbet af 1990'erne havde Sjöbo Bruk et salg på ca. 24 millioner SEK. I 2011 flyttede hele virksomheden til Ystad, som derefter også skiftede navn fra Sjöbo Bruk til Purus AB.

I dag er BLS Industries markedsledende inden for fremstilling af gulvafløb i Skandinavien.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere