19.11.2019  |  EL  |  Energi

Raul Gil talte på vegne af Europacable ved 10-års jubilæet for ENTSO-E Konferencen

Indhold fra partner Hvad er dette?

ENTSO-E er et netværk af 43 europæiske TSO'er

På ENTSO-E 10-års jubilæumskonference, der fandt sted i Helsinki den 13. november 2019,  blev der fra et TSO-netværksperspektiv gjort status over de sidste 10 års energiovergang og præsenteret prognoser for de næste 10 år - gennem fakta, tal og en vision for 2030. Konferencen belyste den regionale udvikling, den nationale mangfoldighed og en fælles europæisk dagsorden for TSO'erne.

ENTSO-E er et europæisk netværk af 43 TSO’er - Transmission System Operators på tværs af 36 lande. ENTSO-E-medlemmer er underlagt EU mandater om, at etablere et indre liberaliseret energimarked og sikre det optimale vilkår samt at støtte en ambitiøs energi- og klimadagsorden i EU. Hvilket kræver integration af vedvarende energikilder til elnettet, udvikling af fleksible løsninger og en kundeorienteret tilgang. Medlemmerne er forpligtede til at løse udfordringerne ved et foranderligt elnet samtidig med at forsyningssikkerheden opretholdes.

”Kabler er den vigtigste katalysator for opbygning af et elnet, så Europa kan opfylde dets mål for karbonneutralitet til 2050. Den europæiske kabelindustri besidder både teknologien, kapaciteten og projektkompetencerne til at opfylde dette mål”, udtalte Raul Gil, Europacable – Chairman of Energy Infrastructure Team, som var en af mange speakere på konferencen.

Læs mere om konferencen her eller om ENTSO-E her

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere