20.12.2018  |  VVS  |  Branchen

Reci køber Sondex Teknik

Reci, der leverer løsninger og komponenter til varmecentraler, køber Sondex Teknik af Danfoss.

Varmecentralspecialisten Reci har købt det Danfoss-ejede Sondex Teknik, der tilbyder systemleverancer til varme-, køle- og ventilationsanlæg.

Læs også: Mobilt oliefyr giver midlertidig fjernvarme

”Jeg ser et stort uudnyttet potentiale i Sondex Teknik, som vi kan være med til at udnytte. Samtidig får vores virksomhed tilført flere kompetencer og mere ekspertise inden for vores kerneområde. Det betyder, at vi fremover kan hjælpe endnu flere kunder med endnu flere opgaver”, siger administrerende direktør for Reci, Henrik Bøje Jacobsen.

Reci overtager alle Sondex Tekniks medarbejdere og aktiver pr. 2. januar 2019, hvor også virksomhedsnavnet skiftes til Reci.

Følger virksomhedens strategi
Erik Krøyer, der ejer Reci, mener, at købet følger virksomhedens ønske om at være en af landets førende totalleverandører til varmecentraler:

”Købet af Sondex Teknik kommer helt klart til at styrke vores position i markedet. Vi ser potentialet, og vi har en strategi på plads for den videre udvikling af forretningen. Derudover ser vi frem til at byde 17 nye kolleger velkomne i Reci”.

Læs også: Reci får ny direktør

Recis salgsafdeling vil blive flyttet ind i Sondex Tekniks nuværende lokaler i Glostrup, mens lokalerne i Hvidovre skal bruges til Recis produktions- og serviceafdeling.

- SDN

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere