30.09.2020  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Redan Academy på hjul

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny trailer fuldt udstyret med fjernvarmeprodukter turnerer i Danmark og vækker begejstring.

Vi ønsker at komme tættere på vores kunder med vores produkter. De elsker at røre og mærke, og det imponerer dem mere end gennem katalogvisning.

I tider med større og større konkurrence mod billigere produkter er det vigtigt at vise den reelle forskel i kvaliteten gennem en personlig oplevelse med produktet, ”siger Allan Nielsen, salgsdirektør, Danfoss REDAN.

”Vi fandt, at traileren er en perfekt ramme for at afholde mindre lokale Academy arrangementer hos større installatører. Mange af kunderne ønsker virkeligt at blive undervist og opdateret, men har ikke altid tid til at køre til vores sted, så i fremtiden kan vi også komme til dem, endda med alle produkterne fysisk, og i kombination med skærmen ombord, hvor vi kan køre Academy-præsentationen. Nu kan vi invitere kunder indenfor i REDAN traileren overalt i landet” siger han.

Unikt koncept i branchen

Grossister og installatører kan låne traileren til begivenheder. Lars Kock, butikschef hos Grossist Brdr. Kier i Horsens, Danmark er begejstret for det unikke koncept.

”Det faktum, at vi er i stand til at låne traileren til visse begivenheder, har vi ikke set i branchen før. Jeg er sikker på, at dette er noget, vores kunder kan og vil bruge.”

Traileren kører i hele Danmark. – I starten med mest fokus på grossister og større installatører.

Senere vil den også besøge ingeniørkontorer og fjernvarmeværker, som også har en vigtig indflydelse på Redan produkterne.

Mere fra Danfoss Redan A/S

Danfoss Redan A/S

www.redan.dk

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed og har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til en hver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør. Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmeve…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere